Новости

Redmi K20 Pro Exclusive потврден со 12 GB RAM

Xiaomi официјално потврди дека за новиот фаблет Redmi K20 Pro ќе подготви Exclusive верзија која ќе биде вистински хардверски ѕвер.


Видео: Redmi K20 Pro ставен на тестот на издржливоста

Redmi K20 Pro е убедливо најевтиниот супер моќен смартфон на пазарот од повеќе познатите брендови, но дали истото може да се каже и за...