Новости

Визија за иднината: Samsung ги претстави иновациите на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021


Подарок со двокрилен Samsung ладилник - Апарат за еспресо

Двокрилен Samsung фрижидер може да набавите за екстра цена, со подарок. Неговиот префинет дизајн и јаглеродно црна боја ќе ве остават без...


5 години грижа од LG за фрижидери и перални

Сите LG перални и фрижидери купени во периодот од 01 јануари до 30 јуни 2020 година, добиваат 5 години гаранција. За таа цел го


Двокрилен темен фрижидер за љубителите на премиум Samsung уреди

Уникатниот модел на SBS фрижидер на Samsung ви ги нуди сите можни екстра спецификации. Главните нешта што би ги издвоиле се неговата црна...