Новости

Мате Римац објави нови фотографии со кампусот

Мате Римац започна да гради нов кампус за компанијата Rimac Automobili, кој сака да го направи најдоброто можно опкружување за своите...


Средба на гигантите Илон Маск и Мате Римац во Њујорк

„Ова беше забавно... И интензивно“, напишал Мате Римац на Facebook, покрај две фотографии на кои што открива дека во Њујорк се сретнал со...


Погледнете како Римац ја однесе Nevera на off road авантура

Хиперавтомобилите на се за секојдневно возење низ градскиот сообраќај. Поради условите во градскиот метеж, нивните перформанси не можат...