Новости

Xiaomi ги претстави новите верзии на популарните робот правосмукалки: серија-S и серија-X

Атина, 5 април, 2023. Xiaomi покрај новите модели на смартфони, претстави и две нови серии на популарни линии на робот правосмукалки, кои...


Amazon ќе го купи Roomba за 1,7 милијарди долари!?

Амазон во петокот објави дека го купува iRobot, производителот на правосмукалки, за речиси 1,7 милијарди долари. iRobot ги продава своите...