Новости

Samsung Galaxy Z Fold 3 со цврст IPX8 дизајн и легендарниот S Pen

Samsung традиционално во август ја претставуваше новата Note серија, но овој пат беше заменета од Fold и Flip серијата на преклопни...


Samsung Galaxy Z Fold 3 Unpacked: Кои уреди да ги очекуваме

Доаѓа моментот на преклопниот Zen телефон! После неколку недели шпекулации, конечно го дочекавме моментот кога Samsung ќе го спроведе...


Првиот детален преглед на Samsung Galaxy Fold 3 5G

На видеото одоздола може да ги погледнете сите рендери досега објавени за идниот Galaxy Z Fold 3 модел. Може да го погледнете преклопниот...