Новости

Samsung Galaxy S20 ги добива новитетите од One UI 2.5

Note 20 серијата на Samsung пристигнува со нов One UI кориснички интерфејс врз база на Android - One UI 2.5. Galaxy S20 уредите исто така...


Софтверска надградба за DeX on PC кај Samsung Galaxy Fold

Сега веќе ќе може и Samsung Galaxy Fold да се поврзе со Windows или Mac компјутер, со цел да може да користите или монитор, или глувче...


Уште помоќни Note10 функции на Galaxy S10 серијата

Скопје, 14. ноември 2019. година – Компанијата Samsung Electronics објави ново софтверско ажурирање за Galaxy S10e, S10, S10+ и S10 5G...


Galaxy S10 серијата ги добива моќните функции на Galaxy Note 10 преку софтверско ажурирање

Скопје – 10. октомври, 2019 – Galaxy Note10 и Note10+ се карактеристични по своите моќните алатки дизајнирани да им овозможат на...