Новости

Galaxy A04s ќе биде наследникот на Samsung Galaxy A03s, што ќе има?

Време е за новата замена на Galaxy A03s буџетскиот модел на Samsung, за кого се откриени нови информации од @OnLeaks. Galaxy A04s се...