Новости

Samsung Galaxy A41 иA21s – врвна иновација по одлична цена

Скопје, 19.мај 2020. година–Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. ги претстави најновите паметни телефони од А серијата - Galaxy A21s...


Samsung Galaxy A21s официјално претставен со Quad камера

Samsung Mobilе официјално го претстави новиот Samsung Galaxy A21s како ново продолжение на серијата во средната класа, овој пат со...


Samsung Galaxy A21s прикажан со слика и нови детали

Samsung Mobile ќе ја прошири средната поевтина класа со нов модел од кого се појави слика со претпоставен прв рендер и нови детали за...