Новости

Ова е најпродаваниот телефон на светот во првата половина на 2023

Samsung доминира на пазарот на смартфони и секоја година се надминува себеси. Меѓутоа, во првата половина на 2023, Apple продавал повеќе...


Новите Galaxy A54 5G и А34 5G излегоа со одличен дизајн, иновативност и камера за најдобри фотографи

Новата серија Galaxy A54 5G и Galaxy А34 5G влегува на голема врата: Одличен дизајн, иновативност и камера за најдобри фотографии


Samsung Galaxy A54 : Цена, спецификации и дата на лансирање

Samsung ја најави Galaxy A линијата: Galaxy A54 и Galaxy A34. Galaxy A54 5G ќе биде со почетна цена од $449 и почнува со продажба од 6...


Samsung Galaxy A34 и Galaxy A54 5G: Цена и спецификации

Цените на Galaxy A34 5G и Galaxy A54 5G се малку зголемени, но поради тоа што се видно подобрени. Сега излегоа и цените, но се уште не се...


Samsung Galaxy A54 и Galaxy A34 ќе бидат претставени на 15 март

Стив Хемерстофер (@OnLeaks на Twitter) објави дека Samsung ќе ги презентира Galaxy A34 и Galaxy A54 на 15 март. Се уште нема официјално...


Samsung Galaxy A34 и Galaxy A54 може да бидат поскапи од претходно

Samsung направи добра продажба со Galaxy A53 5G и Galaxy A33 5G од 2022 година. Сега протекоа информации дека новите модели Galaxy A54 5G...


Samsung Galaxy A34 и A54 протекоа пред официјалната најава за 18 јануари

Samsung потврди неделава дека следната Galaxy A серија ќе биде откриена на 18 јануари во Индија. Без да се открие името на телефонот,...


Објавени се најновите рендери со Galaxy A54 5G и Galaxy A34 5G!?

Android Headlines објави нови рендери со Samsung Galaxy A54 5G, кои веќе се сертифицирани од China 3C. Овој модел се очекува да излезе во...