Новости

Samsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Samsung планира да го донесе One UI 3.1 за многу Galaxy уреди. Уште подобро е тоа што буџетските смартфони не се тргнати од листата....


Три Galaxy уреди добиваат Android 11 надградба

Samsung ги објави Android 11 надградбите полека но сигурно од почетокот на оваа година. Во последните неколку месеци се надградува по...


Samsung Galaxy A41 иA21s – врвна иновација по одлична цена

Скопје, 19.мај 2020. година–Компанијата Samsung Electronics Co., Ltd. ги претстави најновите паметни телефони од А серијата - Galaxy A21s...


Samsung Galaxy A41 претставен со подобрена тројна камера

Samsung Mobile претстави уште еден смартфон од средната висока класа, овој пат со подобрена тројна камера. Станува збор за моделот...


Samsung Galaxy A21 протече со четворна камера и Infinity-O дисплеј

Најпродаваните буџетски смартфони минатата година беа Galaxy A10 и Galaxy A20. Samsung веќе ги развива наследниците, при што сега излезе...


Samsung Galaxy A41 рендерите откриваат тројна камера и елегантен дизајн

Samsung веќе лансираше неколку модели од Galaxy A серијата, но сега доаѓаат и другите од истата класа. Galaxy A41 сега го имаме на слики,...


Samsung Galaxy A41 доаѓа со батерија од 3,500 mAh

Samsung Mobile подготвува доста квалитетен смартфон во основната средна класа во името на Samsung Galaxy A41 за кого се појави првите...