Новости

Какви Android смартфони бараат корисниците

Android влегува во пост премиум период, коментирал директорот на Strategy Analytics, Јуха Винтер, за продажбата на смартфони од првиот...


Samsung Galaxy A (2020) серијата: Драстична надградба на камерите до 108MP

2019 Galaxy A серијата се продаде одлично кога беше лансирана на почетокот на оваа година, затоа што има од најевтини, до најскапи модели...