Новости

Samsung Galaxy S10+ го има водството со преднарачки во Тајван

Samsung заврши со платените резервации за Galaxy S10e, Galaxy S10 и Galaxy S10+ до 7 март, телефоните...


Galaxy A8 (2018) и Galaxy A9 (2018) наскоро со Android Pie

Samsung Mobile ги започна тестовите за новата софтверска надградба за моделите Galaxy A8 (2018) и Galaxy A9 (2018) кои наскоро ќе го...


Samsung Galaxy A50 ќе има батерија од 4,000mAh и 24MP задна камера

Samsung ќе ја освежи Galaxy A серијата на почетокот на 2019 година. Имаме моментално нови детали за новиот модел Galaxy A50....


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm