Новости

Samsung Galaxy Buds Plus добија поголема стабилност

Samsung лансираше нова софтверска надградба со која обезбеди поголема стабилност на конекцијата и перформансите на безжичните слушалки...


Слушалките Samsung Galaxy Buds Plus Aura Blue пуштени во продажба

Samsung ги пушти во продажба безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds Plus со новата боја Aura Blue која дава нова свежина на овој додаток...


Samsung ги лансира AKG N400 - подобра алтернатива од Galaxy Buds+

Samsung открива подобра алтернатива за Galaxy Buds+, кои ќе бидат значително подобри, а ќе бидат и со повисока цена. Новите AKG N400...


Samsung дизајнирал помали чипови за зголемување на батеријата во Galaxy Buds+

Samsung го менува дизајнот на слушалките, а лансира и ниво чипови за подобрување на животниот век на слушалките. Потрошувачите бараат...


Samsung Galaxy Buds+ се појавија со црвена боја

Samsung Mobile веќе ги најави безжичните слушалки од новата генерација Samsung Galaxy Buds Plus кои ќе бидат придружен аксесоар на...


Samsung Galaxy Buds+ може да траат до 22 часа

Со новите Galaxy Buds+ безжични слушалки, кои имаат двонасочни динамички звучници и три микрофони за неспоредлив квалитет на звук и глас,...


Новото лице на иднината: Изрази ја својата уникатност со Galaxy Z Flip

Иновативен, свитлив стаклен екран, комбиниран со единствено корисничко искуство, за потполно ново доживување на реалноста. Сан...


Апликација за Samsung Galaxy Buds+ сега и на iPhone

Samsung Mobile веќе ја лансираше новата придружна апликација за новата генерација на безжични слушалки Samsung Galaxy Buds Plus кои ќе...


Кога најрано ќе го добиете новиот Samsung Galaxy S20?

Samsung Mobile преку официјалната страница за преднарачки откри дека новите модели на Samsung Galaxy S20 најрано ќе започнат со испорака...


Поскапите верзии на Galaxy S20 заедно со бесплатни Galaxy Buds +

Фановите на Samsung кои сакаа да стигнат до новите премиум модели како што се претстојните Samsung Galaxy S20 Plus и Samsung Galaxy S20...


Samsung Galaxy Buds Plus доаѓаат со поголема батерија, но и цена

Samsung Mobile на 11 февруари заедно со новиот премиум смартфон Samsung Galaxy S20 ќе претстави и нов пар на високо квалитетни безжични...


Кој е кој во светот на безжичните слушалки?

2019 година била плодна за брендовите кои продаваат безжични слушалки со голем раст на испорачани производи зголемени приходи. Лидер со...


Какво подобрување ќе имаат Samsung Galaxy Buds Plus?

Samsung Mobile заедно со следната генерација на премиум смартфони планира да лансира и нова верзија на безжичните слушалки Samsung Galaxy...