Новости

Три години стариот Samsung Galaxy Note 9 стигна до OneUI 2.5 надградбата

Samsung Galaxy Note 9 иако е стар веќе три години тоа не го спречува да добива барем уште овој период редовни софтверски надградби што е...


Razer лансира универзален гејминг контролер за Android телефони

За гејмерски додатоци Razer ги покрива сите аспекти за добро корисничко гејмерско искуство: тастатури, глувчиња, слушалки и контролери....


Samsung Galaxy Note 9 ја добива целосната Android 10 надградба

Samsung Mobile ја започна целосната и финална надградба на премиум фаблетот Samsung Galaxy Note 9 со последната достапна верзија на...