Новости

Samsung има големи амбиции за Galaxy Ring

Samsung развива голема амбиција за иднината на здравјето дома и се фокусира на овој паметен прстен што може да се носи.


Galaxy Ring e првиот смарт прстен на Samsung

Се уште нема ништо официјално, а аналитичарите се повеќе зборуваат за Samsung Galaxy Ring. Наводно Galaxy Ring е се повеќе близу до...


Samsung планира да лансира AR Galaxy Glasses, има нов патент

Samsung нема официјална најава, но изгледа дека планира да лансира исто така свои AR очила. Samsung поднел претходно патент за "Galaxy...