Новости

Потврдено името на Lite моделот на Galaxy S10

Samsung Mobile годинава за прв пат ќе лансира мини или Lite модел на премиум смартфонот, но именувањето за да се разликува од...


За прв пат Samsung Galaxy S10 Lite се појави во жолто

Samsung Mobile за прв пат во премиум сегментот ќе понуди боја на маската која повеќе одговара на потребите на младите генерации, наместо...


Прва слика од сите три Samsung Galaxy S10 модели

Благодарение на етаблираниот "ликстер" Еван Блас се открива првата слика на која се прикажани сите три модели на претстојната серија на...


Најмалиот Samsung Galaxy S10 ќе нема вграден скенер за отпечатоци

Според најновите информации од добавувачи во Кина, најмалиот модел на Samsung Galaxy S10 поради кратење на производни трошоци нема да...


И Samsung Galaxy S10 Lite ќе работи со Snapdragon 855

Lite моделот на претстојниот Samsung Galaxy S10 се очекува да биде поевтин, но тоа не значи дека ќе биде послаб и дека ќе има ограничени...


Откриени батериите на сите три Samsung Galaxy S10 модели

Samsung Mobile годинава ќе направи надградба на батериите на трите модели на претстојниот Samsung Galaxy S10 смартфон, но капацитетот...


Рендер од футрола за Galaxy S10 Lite како урнек за дизајн

Од рендерот за евтината верзија за Samsung можеме да видиме дизајн без рамки и поддршка за безжично полнење ...


Како ќе се активира селфи камерата на Samsung Galaxy S10?

Како ќе се активира селфи камерата на Samsung Galaxy S10?


Samsung Galaxy S10 Lite ќе има уникатна боја

Samsung Galaxy S10 Lite ќе има уникатна боја


Прв рендер од Samsung Galaxy S10 Lite открива екстра тенка рамка

Samsung Galaxy S10 Lite можеби ќе има за нијанса послаби компоненти од неговиот помоќен брат, но барем нема да има никакви забелешки за...


Се појави и евтиниот Samsung Galaxy S10

Samsung Mobile догодина по подолго време ќе лансира „мини“, односно поевтина верзија на премиум смартфонот Samsung Galaxy S10 која ќе ја...


Познати сите големини на Samsung Galaxy S10

Етаблираниот „ликстер“ Еван Блас откри нова голема информација за претстојната премиум серија на смартфони Samsung Galaxy S10 која се...


Уште рендери со маски за Samsung Galaxy S10+

Синоќа објавивме рендери со маските за идниот модел Samsung Galaxy S10+, кои сега се заменети со нови. ..


Samsung Galaxy S10 Lite ќе биде со Infinity-O дисплеј

Samsung Galaxy S10 ќе биде првиот предводник што ќе понуди слични перформанси за пониска цена. Нови ...


Galaxy S10 ќе го има и во евтина верзија со 64GB

Samsung ќе лансира три верзии на Galaxy S10 смартфони во Барселона следната година. Третиот евтин модел ...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm