Новости

Samsung го претстави Galaxy S21 Ultra: епско искуство со паметни телефони

Samsung Electronics Co., Ltd. го претстави Galaxy S21 Ultra, водечки уред за 2021 година кој носи супериорно корисничко искуство што...


FCC сертификат ја потврди S Pen поддршката кај Galaxy S21 Ultra

Директорот на Samsung Electronics ја потврди присутноста на S Pen, а сега и официјално излезе FCC сертификат за поддршка на S Pen кај...


Каква камера ќе има Galaxy S21 Ultra и што не очекува под хауба

Samsung најверојатно ќе ги отстрани кутиите за Galaxy S21, што значи дека S Pen исто така нема да оди во пакет, што значи дека ќе биде...


Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ќе биде со поддршка за S Pen, но...

S Pen беше главната препознатливост кај Galaxy Note серијата, која се произведува уште од 2011 година, а сега веќе се стопира со...


Samsung Galaxy S21 5G: Кога ќе се лансира и во какви бои

Samsung планира да ја открие 5G Galaxy S21 серијата во јануари или на почетокот на февруари. Galaxy S21 би можел да излезе на 14 јануари,...


Нови откритија за спецификациите на Samsung Galaxy S21 Ultra 5G

Samsung се очекува да го претстави „следното големо нешто“ во јануари 2021 година. Galaxy S-серијата ќе се лансира тогаш : S21, S21+, и...


Ова е идниот Samsung Galaxy S21 Ultra 5G со неговата камера

Стив Хемерстофер објави видео рендер со идниот предводник на Samsung и може да го погледнете во агол од 360 степени. Макс Вејнбах сподели...


Samsung Galaxy S21 5G ќе ја исфрли Note серијата и ќе биде со S Pen

Note серијата на Samsung отсекогаш беше симбол за премиум модел со голем дисплеј и S Pen. Сето тоа експертите сметаат дека нема повеќе да...