Новости

Samsung ќе лансира повеќенаменски безжичен полнач заедно со Galaxy S23

Во февруари 2023 година, од Samsung се очекува да ја лансира новата Galaxy S23 серија, а би можел и да лансира нов безжичен полнач....


Samsung Galaxy S23+ се очекува да пристигне со батерија од 4,500mAh

Samsung Galaxy S23+ се очекува да носи батерија со капацитет од 4,500 mAh. Оваа информација е извадена од сертификатот доделен на...


Samsung Galaxy S23 се очекува да излезе пред MWC 2023

Samsung Galaxy S23 серијата веќе протече и во слики и со спецификации. Galaxy S23 Ultra се очекува да биде опремен со Snapdragon 8 Gen 2...


Snapdragon 8 Gen 2 кај Galaxy S23 ќе се фокусира на потрошувачката на батеријата

За Qualcomm приоритет ќе биде ефикасноста и потрошувачката на батеријата, за својот нов Snapdragon 8 процесор, што ќе го вгради во...


Samsung Galaxy S23 Ultra доаѓа со најновиот процесор Snapdragon 8 Gen 2+

Има уште половина година додека Galaxy S23 Ultra да дебитира, а спецификациите веќе се објавуваат на интернет. Според @IceUniverse,...


Главната камера на Galaxy S23 Ultra ќе биде чудовиште со 200MP

Следниот Samsung Galaxy S23 Ultra ќе биде со сензор за главна камера од 200MP. Samsung е со сензор од 108MP со последните три генерации...


Samsung Galaxy S23 Ultra: Протече кодното име и модел бројот

Кодното име на Galaxy S23 Ultra протече шест месеци пред официјално да биде откриен новиот модел на Samsung од S-класата. Предводникот...


Кои чипови да ги очекуваме со следниот Galaxy S23

Експертите нагодуваат кој чип ќе го вгради Samsung во својот предводник за 2023 година. Се очекува следниот Galaxy S23 смартфон да...


MediaTek би можел да биде вграден кај Galaxy S22 FE и S23 серијата

Наместо својот Exynos или Qualcomm Snapdragon процесори, Samsung сега би можел да вгради MediaTek процесори во Galaxy S23 моделите во...


Предлог концепт дизајн за идниот Samsung Galaxy S23 Ultra

Експертите веќе го скицираат следниот Samsung Galaxy S23 Ultra смартфон, иако се уште не е излезен Samsung Galaxy S22 Ultra, кој треба да...