Новости

Samsung го пушта One UI 3.1 за речиси сите Galaxy уреди

Samsung планира да го донесе One UI 3.1 за многу Galaxy уреди. Уште подобро е тоа што буџетските смартфони не се тргнати од листата....


Три Galaxy уреди добиваат Android 11 надградба

Samsung ги објави Android 11 надградбите полека но сигурно од почетокот на оваа година. Во последните неколку месеци се надградува по...


Се појави Samsung Galaxy Tab A7 Lite со минималистички дизајн

Samsung наскоро ќе лансира нов таблет во „мини“ категоријата со големина на дисплејот од 8,4 инчи кој ќе има минималистички и елегантен...