Новости

Рендери со Samsung Galaxy Tab S9 Ultra во видео со 360 степени

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra , заедно со Galaxy Tab S9, и Galaxy Tab S9+, се очекува да бидат откриени на следниот Unpacked евент на...


Samsung Galaxy Tab S9 Ultra ќе биде со нов процесор и S Pen

Samsung во втората половина ќе го лансира новото семејство на Galaxy Tab S9. Tab S9 Ultra со изгледот ќе биде сличен како неговиот...


Samsung Galaxy Tab S9 Ultra: Спецификации за новиот премиум таблет

Samsung планира да лансира уште еден Ultra уред оваа година, но нема да биде смартфон, туку таблет. Спецификациите за новиот модел Galaxy...