Новости

Објавен рендер со Galaxy Z Flip 5

Samsung ќе го одржи својот следен Unpacked евент на 26 јули, кога ќе ги претстави новите модели на Galaxy Watch 6, Galaxy Watch 6...


Кодните имиња на Galaxy Watch 6 се објавени неофицијално

Galaxy Watch 6 серијата е закажана за официјално откривање на крајот на овој месец. Сега имаме информација за кодните имиња на...


Samsung Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic: Објавени промотивните слики со очекувани цени и бои

Samsung ќе ги претстави Samsung Galaxy Watch 6 и Galaxy Watch 6 Classic на следниот Unpacked настан, од кои вториот е повеќе премиум...


Следниот 14.6-инчен премиум Samsung таблет доби сертификат за САД

Samsung Galaxy Tab S9 Ultra тукушто доби сертификат од FCC. Таблетот го очекуваме да биде официјално објавен заедно со Galaxy Tab S9+ и...


Samsung потврдува нов Unpacked настан, не открива дали е за Z Fold 5 и Z Flip 5

SAMSUNG Galaxy Z Flip 5 И Z Fold 5 во претходните години секогаш беа лансирани на почетокот во август. Зборуваме за Z Flip 4, Z Fold 4, Z...


Samsung Galaxy Watch 6 семејството со добри спецификации на батеријата

Samsung ќе лансира Galaxy Watch 6 и Watch 6 Classic смартчасовници годинава, за кои веќе имаме и детали за батеријата. Има малко...