Новости

Новата опција ќе го поедностави користењето на легендарната програма во Windows

Microsoft спрема голем новитет за својот Notepad. Популарната алатка сега добива нова скриншот опција, која што е веројатно снимена на...


Whatsapp ќе овозможи автоматско уништување на испратените фотки?

Whatsapp тестира нова функција со која треба да се овозможи автоматско уништување на испратените фотки во чат со контактите.


Smart Screenshots: Нова алатка за пребарување на интернет

Google од година на година го доработува својот пребарувач и воведува нови начини за пребарување на интернет. Со помош на клучните поими,...