Новости

Следниот HomePod на Apple ќе биде поголем и пристигнува во 2023

Следната HomePod верзија на Apple наводно излегува наскоро, но нема никакви официјални податоци. Марк Гурман открива дека поголем HomePod...


Acer го откри Halo Swing смарт звучникот со Google Assistant

Acer е добро познат во компјутерската и лаптоп индустријата, но не толку многу на пазарот со смарт звучници. Новиот модел Halo Swing е...