Новости

Визија за иднината: Samsung ги претстави иновациите на саемот за потрошувачка електроника CES 2021

Визија за иднината: Samsung ги претстави најновите иновации на саемот за потрошувачка електроника CES 2021


Доаѓаат нови гаџети од Apple и Samsung, а може да бидат многу корисни

Веќе одредено време низ мрежите кружат гласини за новиот продукт Apple AirTags. Хардверски додаток што корисниците може да го стават како...


Samsung има решение како да го најдете телефонот кога ќе го изгубите

На сите барем еднаш им се случило досега да го бараат својот смартфон, а најчестиот начин да го најдете е едноставно да се јавите од друг...


Samsung влегува и во домот со смарт апарати

Samsung е огромна компанија која има повеќе оддели, а секако најпознат во последните години е Samsung Mobile благодарение на Galaxy...