Новости

Мулти кабелот на Samsung полни три уреди истовремено

Samsung ја разбира маката на денешната генерација која има премногу електронски и мобилни уреди кои треба секојдневно да се полнат, а со...


Топ 10 безжични полначи

И покрај тоа што безжичните полначи се практични, сепак тие се уште се скапи. Но, ако се одлучите да се почастите со еден ова се нашите...