Новости

Мјау, излезе Xiaomi телефон во ограничен број со Hello Kitty верзија

Периодов се јавуваат повеќе Limited Edition телефони, но овој пат се лимитирани и за азискиот пазар, за жал. Xiaomi го објави телефонот...