Новости

Прво протекување на Galaxy S21 5G (S30) пред дебитирањето на Galaxy Note 20

Samsung Galaxy Note 20 и Note 20 Ultra се уште не се објавени официјално, кои ги очекуваме за 10 дена, а веќе предвремено излезе првиот...


Huawei P50 ќе биде со Snapdragon 875G процесор

Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC) е компанија за производство на чипови за најмоќните брендови како што се Apple и...


Цените на најмоќните Android смартфони дополнително ќе пораснат следните години

Цените на најмоќните модели на смартфони во последниве години константно растат, па така денес цената од илјада долари стана стандард за...