Новости

Батериите на Tesla за еден месец во нашите домови

Tesla се подготвува за нова категорија на производи која ќе биде промовирана кон крајот на април, барем така пренесе нејзиниот основач...


Со батериите на Илон Маск секогаш ќе имаме струја

Илон Мaск најави нов интересен проект за производство на батерии за домашна употреба кои ќе го складираат вишокот на енергија од...