Новости

Одлични вести за сите љубители на конзолата на Sony, доаѓа PS5 Pro

До крајот на 2023 година, на пазарот би требало да се појави новата гејмерска конзола на Sony. Модеот што е моментално во фаза на развој...


Sony ја развива новата PlayStation конзола за 2024 година!?

Sony наводно веќе ја развива надградената верзија PlayStation 5 Pro, која можеме да ја очекуваме до крајот на следната година, додека...