Новости

Европскиот град во кој најбрзо може да сурфате на интернет, е...

Летото е време кога голем број на Европјани заминуваат на годишен одмор. Затоа се мерени големите градови, популарните плажи, културните...


Speedtest ќе нуди бесплатен VPN на почеток

Speedtest, популарната апликација за тестирање на брзината на интернет врската отсега ќе нуди и дополнителна услуга за VPN преку сигурна...


Speedtest.net со нови подобрувања и нов изглед

Speedtest.net најпопуларната апликација за мерење на брзините на интернет лансираше нова верзија во која има вклучено повеќе подобрувања,...