Новости

Samsung официјално го претстави најбрзиот закривен гејминг монитор во светот: Odyssey G9

ПрвиотDual QHD гејмингмонитор на светот, кој е NVIDIA G-SYNC компатибилен и има закривување од 1000R Скопје, 24. јуни 2020.година–...


Samsung го претставува Odyssey G7 гејминг монитор со најзакривениот екран досега

Скопје, 2. јуни 2020. година – Предводникот на светскиот пазар на гејминг монитори[1], компанијата Samsung Electronics Co., Ltd.,на...