Новости

Samsung Galaxy S20 ги добива новитетите од One UI 2.5

Note 20 серијата на Samsung пристигнува со нов One UI кориснички интерфејс врз база на Android - One UI 2.5. Galaxy S20 уредите исто така...


Патент ги открил плановите на Apple - Може ли iPhone да замени лаптоп?

Поголем дел од нашите дигитално технолошки-потреби ги исполнува само еден уред - смартфон. Тие исфрлија многу други уреди од пазарот, но...


HP ќе прави таблети со Windows 8

Hewlett-Packard се одлучи повторно да произведува таблети, овој пат тие ќе роаботат на новата платформа Windows 8 на Microsoft.