Новости

85 апликации од Google Play Store значително ја цедат батеријата

Trend Micro е компанија што се занимава со аналитика за безбедноста на корисниците и открила дури 85 апликации за фотографии и игри, што...


Android - безбедносен проблем, хакери може да ве уценуваат

Кај Android е откриен нов безбедносен проблем со видео записите...