Новости

Apple објави тизер со 'One More Thing' за следниот евент на 10 ноември

Apple држеше посебен евент за Apple Watch и iPad во септември, потоа пристигна iPhone 12 и HomePod mini во октомври, а сега компанијата...


Apple AirTags ќе бидат лансирани наскоро во две големини

Apple има уште презентации за 2020 година, а AirTags е еден од нив кој би можел да излезе уште од следниот месец. Од L0veToDream протече...