Новости

Virgin Galactic: Концепт авион што патува 90мин. од Лондон до Њујорк

Британската компанија Virgin Galactic го претстави концептот за новиот суперсоничен авион, кој би требало да го револуционизира...


Погледнете ја патничката кабина на вселенскиот брод Virgin

Virgin Galactic сериозно се спрема за првите комерцијални туристички летови во вселената. На видеото може да погледнеме како изгледа...