Новости

Направите филмски хит, истражете го новиот vivo X80Pro и искористете го периодот за претпорачка

Vivo обезбедува посебни поволности за клиентите кои ќе го купат моделот vivo X80Pro 5G во периодот на претпорачка (pre-order) во...


vivo го лансира новиот предводник во Европа, X80 Pro

vivo нуди професионален систем за сликање во ко-инжењеринг со ZEISS и супериорни перформанси со што им овозможува на корисниците да ја...


Vivo X80 Pro е нов модел со совршено кинематографско искуство

Vivo во партнерство со ZEISS официјално го претстави X80 Pro 5G со мотото: „нова генерација на предводници за европски пазар“. Новиот X80...