Новости

Vivo X90 се лансира глобално следната недела

Vivo ја лансира најновата линија глобално - Vivo X90 серијата, која е веќе лансирана во Кина од ноември. Новите модели излегуваат...


Доаѓа моќникот Vivo X90 Pro Plus, кој му пркоси и на iPhone

Новиот Vivo X90 Pro Plus е најновиот модел, кој што му пркоси и на iPhone со своите перформанси. Vivo X90 Pro Plus располага со 1-инч...