Новости

Маск "олеснат" за 14 милијарди и пад на второто место по богатство

Технолошкиот и бизнис могул Елон Маск откако кратко го освои врвот како најбогат човек на планетата повторно се спушти на второто место...


Нема криза за технолошките гиганти - Заработиле дополнителни 3,4 трилиони

Технолошките гиганти од САД немаат потреба од вакцина бидејќи и во време на криза предизвикана од КОВИД-19 пандемијата нивните бизнис...


Маск не сопира, го надмина и Бил Гејтс и му дише в врат на Безос

Милијардерот Елон Маск секој ден станува се побогат и побогат, благодарение на постојаниот раст на вредноста на акциите на компанијата...


Најбогати луѓе во светот според возраста

Компанијата Wealth-X креирала список со најбогатите луѓе...