Новости

Samsung Galaxy A73 излезе на FCC листата со 25W брзо полнење

Имаме нов модел на списокот на страницата на FCC (Federal Communications Commission) за следниот Samsung Galaxy A73 5G. FCC листата...


Huawei претстави 7 иновации во дигиталната инфраструктура, создавајќи поголема вредност за клиентите

Huawei претстави седум иновации во дигиталната инфраструктура, создавајќи поголема вредност за клиентите и партнерите


Google Pixel 5a официјално објавен со цена и спецификации

Pixel 5a е конечно тука после неколку неделни шпекулации за неговите спецификации, кој е буџетски смартфон, со одлични перформанси и 5G...


Samsung најави три нови Galaxy Book лаптопи

Минатиот месец Samsung ја најави Galaxy Book серијата на лаптопи: Galaxy Book Pro, Galaxy Book Pro 360 и Galaxy Book Odyssey. Galaxy...


iPhone 13 серијата ќе биде со Wi-Fi 6E поддршка

Аналитичарите сметаат дека Apple ќе вгради Wi-Fi 6E конекција во iPhone 13 серијата, за која се уште не се знае кога ќе излезе. Samsung...


Huawei Mate X2 со целосно нов дизајн и 66W брзо полнење

Huawei Mate X2 ќе биде следниот модел на преклоп, кој ќе биде целосно нов модел, со нов стандард за брзо полнење. Веќе е сертифициран...


Huawei ја претстави 5G мрежата со вештачка интелигенција за компаниите и школите

Huawei најави целосна комерцијализација на своето технолошко решение специјализирано за образовни институции и големите деловни објекти,...


Huawei го претстави новото портфолио 5G производи, дел од стратегијата „Seamless AI Life“

Одделот на потрошувачи на Huawei - Consumer Business Group (CBG) организираше виртуелен настан во Барселона на кој претстави серија нови...


Huawei P40 ќе пристигне со Wi-Fi 6+ конекција

Huawei P40 кој најверојатно ќе биде претставен следниот месец би требало да располага со најновиот Wi-Fi 6+ стандард за многу поефикасна,...


Брз, силен и достапен, пристигна новото Wi-Fi

Лансирана е новата верзија на Wi-Fi, која е побрза и помоќна. Предводничките смартфони веќе имаат вградено поддршка за оваа технологија:...