Новости

Qualcomm го претстави новиот процесор Snapdragon 8 Gen 2

Qualcomm ги објави новите спецификации на Snapdragon 8 Gen 2 процесорот, кој што се фокусира на подобри и поефикасни перформанси во...


Брз, силен и достапен, пристигна новото Wi-Fi

Лансирана е новата верзија на Wi-Fi, која е побрза и помоќна. Предводничките смартфони веќе имаат вградено поддршка за оваа технологија:...