Новости

Новата верзија на Windows официјално достапна како бесплатна надградба за Windows 10

Microsoft и официјално ја објави новата верзија на Windows 11, која стана бесплатно достапна за сите Windows 10 корисници. Windows 11 е...


Microsoft ќе наплаќа со Bitcoin - Гигантот ја призна е-валутата

Microsoft на големо изненадување ја прифати е-валутата Bitcoin и им овозможи на своите корисници да купуваат апликации и содржини од...


Archos наскоро со супер евтин Windows 8.1 таблет

Францускиот бренд на евтини уреди во средната класа го најави Archos 80 Cesium својот прв Windows 8.1 таблет кој ќе чини само 150 долари,...