Новости

Xiaomi 13 Ultra: Првата фотографија објавена од најмоќниот смартфон на Xiaomi

Xiaomi до крајот на февруари на пазарот ќе ја лансира најновата серија на смартфони Xiaomi 13: Xiaomi 13, 13 Pro и 13 Lite. После...