Новости

Фантастична понуда за новата премиум серија потпишана од Xiaomi

Покрај тоа, Xiaomi Imaging Engine им овозможува на Xiaomi 13 Pro и Xiaomi 13 да ги имаат најсилните софтверски можности за фотографирање...


MWC 2023 става голем акцент на преклопните телефони во Европа

World Mobile Congress е веќе пред нас до официјалниот старт со најголемиот настан во мобилната технологија. Повеќето кинески брендови...


Xiaomi 13 Ultra: Првата фотографија објавена од најмоќниот смартфон на Xiaomi

Xiaomi до крајот на февруари на пазарот ќе ја лансира најновата серија на смартфони Xiaomi 13: Xiaomi 13, 13 Pro и 13 Lite. После...


Xiaomi 13 Ultra се очекува да излезе во април 2023г.

Xiaomi 13 серијата на телефони беа лансирани минатиот месец во Кина: Xiaomi 13 и Xiaomi 13 Pro. На Weiboo се појави информација дека...


Xiaomi го презакажа лансирањето на Mi 13 серијата

Mi 13 серијата на смартфони ќе бидат неверојатни модели на Xiaomi. Xiaomi најави дека ќе новата серија излегува на 1 декември, но...


Xiaomi 13 Ultra ќе се бори со најголемите великани

Извршниот директор на Xiaomi, Леи Хун, го најави претстојниот супер-премиум модел Xiaomi 13 Ultra, кој ќе биде глобално достапен. Со...