Новости

Xiaomi Buds 4 Pro се најновиот модел, доаѓаат со квалитетен звук

Xiaomi ја откри најновата Xiaomi 13 серија на MWC 2023, како и Xiaomi Buds 4 Pro безжичните слушалки, кои што доаѓаат со Hi-Res Audio...