Новости

Какви Android смартфони бараат корисниците

Android влегува во пост премиум период, коментирал директорот на Strategy Analytics, Јуха Винтер, за продажбата на смартфони од првиот...


Xiaomi Redmi 8A ќе ја финишира надградбата со Android 10

Xiaomi Redmi 8A наскоро се очекува да ја комплетира целата софтверска надградба откако веќе ја доби новата верзија на MiUi 10.


Xiaomi Redmi 8 доби надградба со MiUi 11

Xiaomi ја лансираше глобалната и финална верзија на новиот кориснички интерфејс MiUi 11 за смартфоните Redmi 8 и Redmi 8 A.


Лансиран Xiaomi Redmi 8 со мега батерија и ниска цена

Новиот Xiaomi Redmi 8 е еден од вистинските шампиони во средната буџет класа со топ спецификации и перформанси со цена од околу 150 евра.