Новости

Водич за понудата на Xiaomi Black Friday: еве каде можете да ги купите вашите омилени уреди

Искористете ги попустите кои рано ќе ги донесат празниците во вашиот дом онечно е крајот на ноември, времето на најголемите попусти во...


Xiaomi на 15 јули со голем промотивен настан

Xiaomi на 15 јули ќе одржи голем промотивен настан на кој ќе претстави повеќе нови уреди од електричен скутер па се до нов смарт телевизор.


Ќе се изненадите што се ќе понуди Xiaomi Redmi 9 за 150 евра

Xiaomi ќе лансира уште еден вреден смартфон во основната класа со претпоставена цена од околу 150 евра. Новиот Xiaomi Redmi 9 веќе се...