Новости

OnePlus 11 ќе биде ѕвер со OLED панел

Yogesh Brar (@heyitsyogesh) објави дека OnePlus 11 ќе пристигне со 2K (1440p) OLED дисплеј со големина од 6.7 инчи и поддршка до 120Hz,...


Спецификациите за Galaxy Z Flip 4 протекоа целосно

Како што доаѓа времето за објавување на новиот Galaxy Z Flip 4, кој најверојатно ќе биде објавен во август, се повеќе информации...