Новости

YouTube наскоро ќе овозможи zoom во видеата

Нова корисна алатка пристигнува наскоро на YouTube. Се уште не е официјално потврдено, но се зборува дека видео платформата работи на...


Samsung страницата во Франција официјално го потврди S21 FE

Сега сме веќе сигурни дека S21 FE чека на листата за лансирање после неколку официјални протекувања. Samsung ги објави спецификациите на...


YouTube бил надвор од употреба на глобално ниво

Милиони корисници не можеа да се приклучат на YouTube. Проблемот што downdetector.com го покажал е глобален и траел околу еден час за...


Се гаси Google Play Music, префрлете се на YouTube Music

Google целосно ќе го укине стандардниот сервис за слушање музика Play Music кој е дел од системските апликации на Android и понатаму како...


Создавајте, учете и релаксирајте се со Samsung Galaxy Tab S6 Lite

Новиот таблет доаѓа со редизајнирано S Pen пенкало и врвен екран за уште повеќе забава Скопје, 16. април 2020. година – Компанијата...


YouTube Originals: Бесплатно достапно од следниот месец

YouTube Originals би можел да биде слободен до 2020 година. Во мај YouTube потврди дека Originals ќе биде бесплатно за сите. YouTube само...