Новости

Софтверот на Android интегриран во Windows 10

Microsoft сака да реализира сериозни конекции со мобилниот свет преку својот оперативен систем Windows 10, кој опстојува веќе 3...


Како да примате телефонски повици на Windows?

Сите корисници на декстоп компјутери со Windows оперативен систем имаат повеќе алатки за синхронизација на нивниот декстоп и мобилен...