Новости

ZombiU - Најзабавната и најстрашната зомби игра

ZombiU е еден од најдобрите наслови во последно време во жанрот хорор за преживување и одлична вест е што покрај за Nintendo WiU системот...


Dead Trigger 2 го крева летното зомби лудило

Dead Trigger 2 е убедливо најактрактивната зомби игра во прво лице која постојано добива нови надградби, така што никогаш не им здосадува...